Over Eelman – Mens & Organisatie Ontwikkeling

Eelman M&OO werkt zowel op team- als individueel niveau met bestuurders, managers en teams aan: • Om krachtig, met oog voor mens en proces, te sturen op resultaten.


  Lees verder

 • Om als team, samen, voor de opgave te staan en resultaten te leveren.


  Lees verder
 • persoonlijke-krachtOm vanuit eigen kracht stevig te staan en te handelen.


  Lees verder

 • Voor managers die vanuit de huidige eisen aan leiderschap werken.


  Lees verder

Waarom blijven ontwikkelen?

Wanneer we bewust worden van wat we goed kunnen, wat we willen, wat onze drijfveren zijn, wat onze angsten en zorgen zijn, kunnen we veel bewuster keuzes maken. Ons verantwoordelijk voelen voor onze keuzes en de verantwoordelijkheid niet meer bij anderen neerleggen. Frustraties zijn beter hanteerbaar en we zijn minder snel uit het lood geslagen. Dit maakt ons autonomer en krachtiger, wat zowel ons professioneel als persoonlijk functioneren ten goede komt.Dit vraagt echter wel dat we onze comfortzone durven te verlaten, op zoek willen gaan naar wat ons drijft, onszelf (pijnlijk) eerlijk in de ogen willen kijken en onszelf durven laten zien.

Met veel plezier werk ik met mensen en teams aan het zichzelf verstevigen en ik doe dat met nog net zoveel plezier als toen ik daarmee begon begin jaren ‘90.

Mijn kracht is dat ik werk vanuit enthousiasme en betrokkenheid op een intuïtieve, open en directe manier. Samen is hierbij een kernwoord. Het verbinden van hoofd, hart en buik tijdens het samen werken met mijn klanten en hen hiertoe uitnodigen. Dit leidt tot inleven en verbinden, gecombineerd met humor, diepgang en confrontaties vanuit het hart. Hierdoor ontstaat een mooie gezamenlijkheid waarin mensen zich open opstellen, zich durven geven en willen delen.

Mijn netwerk is uitgebreid en omvat professionals met heel verschillende (des-)kundigheden.

Deze tijd, waarin de wereld harder lijkt te draaien dan ooit, vraagt van ons om krachtig te zijn.

Krachtig zijn in je doen en laten, de keuzes die je maakt, de manier waarop je samenwerkt.

Krachtig zijn in de zin van stevig in je mentale vel zitten, waardoor je krachtig staat in een sterk veranderende en steeds minder voorspelbare wereld.

 

Krachtig zijn leidt ertoe dat je:

 • Vanuit je talent samen werkt en resultaten behaalt.
 • Autonoom, flexibel en veerkrachtig omgaat met wat op je pad komt.
 • Bewust eigenaarschap neemt voor het bereiken van afgesproken resultaten.
 • Reflexmatig gedrag doorbreekt.